Despre noi

DORU & MIRCEA SRL este o societate comercială înființată în Galați în anul 1992, cu capital integral romanesc. Activitatea de baza a firmei, de la înființare, este comercializarea de piese și accesorii auto, și anume: anvelope, jante, baterii și uleiuri pentru autoturisme.

în domeniul anvelopelor, DORU & MIRCEA este dealer autorizat al concernelor MICHELIN și GOODYEAR-DUNLOP, oferind o gamă difersificată de anvelope de turism, camionetă și 4x4 pe mărcile MICHELIN, KLEBER, GOODYEAR, DUNLOP, FULDA, MATADOR, SAVA, DEBICA, KORMORAN și TIGAR. De asemenea, oferim și întreaga gamă de servicii montat-demontat, schimb anvelope și echilibrat anvelope.

Prețurile competitive, calitatea produselor și a serviciilor oferite, gama variată de anvelope, acumulatori și jante din stoc, precum și profesionalismul angajaților firmei au făcut ca aceasta sa se impună pe piața autohtonă de anvelope.

La nivel național, firma livrează anvelope și jante în 24-72 de ore oriunde în țară, la domiciliul clientului, fiind acceptată plata ramburs.

Va așteptăm la punctele noastre de lucru situate in GALATI, B-dul George Cosbuc nr 173-175 și B-dul Cloșca (in parcare la Popescu).